Henkilöt

Siiri Dono
Perhe: Tuomas, Bella ja Jepser.
Siiri on luonteeltaan hyvin ailahtelevainen eikä usein itsekkään tiedä mikä häntä vaivaa.
Hän kärsii aika ajoin paniikkikohtauksista, jotka luontavat alkunsa varhaislapsuudesta. Siiri ei helposti luota keheenkään, joten häneen ystävystyminen vie aikaa ja vaivaa. Siirin on myös erittäin vaikea kertoa tunteistaan, joten usein hänet ymmärretään väärin tai pidetään muuten välinpitämättömänä.
Vasta Tomin häivyttyä Siirin elämästä Siiri tajuaa miten kovasti rakastaakaan poikaa. Kysymys kuuluukin: uskaltaako Siiri antaa sydämensä pojalle? Vanhempien riitaisa avioero varjostaa Siirin tunteita poikaa kohtaan, eikä Siiri tiedä uskaltaako tehdä ratkaisevaa askelta rakkautta kohti.

Jesper Dono
Jesper on Siirin pikkuveli kahden vuoden ikäerolla.
Poika on hiljainen ja viihtyy paljon omissa oloissaan. He riitelevät Siirin kanssa aika ajoin, mutta toisin kuin voisi luulla, he ovat erittäin läheiset keskenään.
Harrastukset: sarjakuven keräileminen.
Jesper on siinä suhteessa samanlainen kuin siskonsa, ettei solmi helposti ystävyyssuhteita. Hänellä on paljon kavereita, mutta vain pari todellista ystävää.

Bella Beat
Perhe: Siiri, Jesper ja Mika.
Ammatti: Lääkäri.
Bella on Tuomaksen ex- vaimo.
Bella ja Tuomas tutustuivat jo alakoulussa ja olivat siitä asti parhaita ystäviä kunnes lukio erotti heidät, koska Bellan vanhemmat päättivät muuttaa maalle. Yliopistolla Bella tapasi taas Tuomaksen ja siellä heidän rakkautensa roihahti liekkiin. Hyvin äkkiä pariskunta kuitenkin huomasi, että he haluavat eri asioita elämältään.  Bella ja Tuomas kerkesivät olla n. 8 vuotta naimisisa ennen kuin Bella ilmoitti, että haluaa avioeron. Avioeron ollessa vireillä niin Bella huomasi odottavansa ensimmäistä lastaan Siiriä ja näin he päätyivät Tuomaksen kanssa takaisin yhteen.  Siitä meni kaksitoista vuotta ennen kuin Bella ja Tuomas erosivat oikeasti.
Tuomaksen jälkeen Bella meni naimisiin Mikan kanssa, joka on Tomin isä.

Tuomas Dono
Perhe: Siiri, Jesper ja Linda.
Ammatti: Lääkäri.
Tuomas varttui hyvin varakkaassa perheessä ja vanhoillisessa. Jo pienenä Tuomakseen iskostettiin se, että naisen paikka on kotona lasten kanssa ja miehen pitää elättää perhe. Tämä asenne johti moniin riitoihin Tuomaksen ensimmäisessä avioliitossa. Vanhemmiten Tuomas on päässyt tästä asenteesta eroon. Aika pian eron jälkeen Tuomas meni naimisiin Tomin äidin Lindan kanssa.  Avioeron jälkeen Tuomaksen ja Siirin suhde kärsi aikamoisen kolhun. Siiri oli aina ollut "isintyttö" ,  joten isän lähdön jälkeen Siiristä tuntui kun isä olisi jättänyt hänetkin.
Vaikka muuta voisi luulla, Bella oli Tuomaksen elämän tosi rakkaus. Mutta Tuomaskin sai huomata, aina rakkaus ei vain riittänyt.
 Mika Beat
Perhe: Tomi ja Bella
Mika on Lindan ex- mies. Mika ja Linda olivat naimissa erittäin lyhyen aikaa ja erosivat Tomin ollessa hyvin pieni. Vaikka Mikan ja Lindan välit ovat olleet eron jälkeen hyvin kireät on Tomi ollut aina Mikan elämän keskipiste. Erotessaan Lindasta Mikalla oli jo menestykäs yritys ja se vei paljon hänen aikaansa, mutta silti mies vaati yhteishuoltajuutta. Siihen asti, että Tomi tuli teini- ikään hän vietti joka toisen viikon äitinsä luona ja joka toisen isänsä luona.

Linda Dono
Perhe: Tomi ja Tuomas
Mikan ex- vaimo.
Ammatti: Vastaanotto virkailija kylpylässä.
Lindalle on aina ollut tärkeätä olla edustusvaimo ja sitä hän vihdoinkin saa olla toisessa avioliitossaan. Mika ja Linda tapasivat toisensa eräillä kutsuilla ja päättivät mennä naimisiin, koska molempien vanhempien taholta tuli selvää painostusta, että sukua tulisi jatkaa. Aika pian Tomin syntymän jälkeen pariskunta huomasi, ettei heillä ollut mitään yhteistä. Linda halusi käydä hienoilla kutsuilla ja kutsua hienoja ihmisiä kotiinsa, mutta Mika taas inhosi sellaista.
Kun Linda olisi halunnut jäädä hoitamaan Tomia kotiin niin Mika oli sitä mieltä, että Tomi piti saada ikäistensä seuraan hankkimaan kavereita. Ja pian he huomasivat olevansa ventovieraita toisilleen ilman tunteita.

 Tomi Beat
Tomilla ja Siirillä on aina ollut mutkikkaat välit. He ovat olleet ensimmäisestä luokasta asti samalla luokalla ja siitä asti nälvineet toisiaan. Vasta kun Tomin äiti ja Siirin isä menivät naimisiin Tomi huomasi tunteensa tyttöä kohtaan. Tomi huomasi, että Siiri on herkkä tyttö, joka ei päästä ketään tarpeeksi lähelle itseään.

Roni Cook
Roni on Tomin hyvä ystävä, kehen poika tutustui musiikkilukiossa Bridgeportissa.
Ronin vanhemmat ovat kuuluisia pianisteja ja poika on itsekkin menestynyt taidoillaan. Toisin kuin monet kuuluisat ja rikkaat Roni on oikeasti herttainen ja ystävällinen. Hän välittää lähimmäisistään ja on valmis tekemään heidän puolesta kaiken mitä voi.

Ninni Sunday
Ninni on Siirin hyvä ystävä, vaikka heillä olikin pieni välirikko yläasteella.
Ninnin äiti on kuuluisa huippumalli Loreanna Sunday ja Ninni ei tiedä kuka hänen isänsä on.
Ninni on pinnallinen ja usein ajatteleekin ensimmäiseksi vain omaa etuaan.

Tessa Dono
Naimisissa Jesperin kanssa.
Tessa on hiljainen ja erittäin ujo nuori nainen. 
Tessa on kasvanut maalla, mutta täytettyään viisitoista hänen perheensä muutti Bridgeporttiin ja Tessalla oli suuria sopeutumisvaikeuksia suurkaupungin elämään.
Tessa on herttainen tyttö, joka välittää suuresti kaikista lähimmäisistään eikä tekisi pahaa kärpäsellekkään. 

***

 Shanna Beat
Perhe: Siiri, Tomi, Aaron ja Hilary.
Shanna on tuittupäinen nuori nainen, joka haaveilee laulajan urasta.
 Aaron Beat
Shannan pikkuveli ja kaksonen Hilaryn kanssa.
 Hilary Beat
Shannan pikkusisko ja kaksonen Aaronin kanssa.
 Nick Monrey
Shannan aviomies.
Ura: Kuuluisa pop-laulaja, tuottaja.
Nick tutustui Shannaan ollessaan teininä kiertueella Bridgeportissa ja käyttäessä samaisella reissulla Shannan perheen hotellia. Shanna oli lomaviikon hotelilla töissä, joten kohtasi kyseisen pojan siellä.
Alusta asti pariskunnan suhde on ollut tulta ja tappuraa, ollakko vai eikö?
 Julia Shenly
Perhe: Aviomies ja tytär.
Shannan paras ystävä.
Julia ja Shanna ovat tunteneet peruskoulusta asti ja ovat aina kertoneet toisilleen kaiken. Shannan lähdettyä vuodeksi yliopistoon Julian ja Shannan välit vähän viilenivät kun Shanna muutti luokkatoverinsa Sabrinan kanssa asumaan. Shannan lopetettua yliopisto ystävättäret rupesivat pitämään taas aktiivisesti yhteyttä. Julia on naimisissa yläaste aikaisen ihastuksensa Tonyn kanssa ja heillä on yhteinen tytär.
Sabrina Teenew
Sabrina ja Shanna ovat ystäviä, mutta eivät samalla luottamuksellisella tavalla kuin Julia ja Shanna. Sabrina ja Julia eivät kauheasti välitä toisistaan, mutta esittävät kohteliasta kun tapaavat toisensa. Sabrina rakastaa muotia ja ylellisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti